X

Bolink op Yamaha voor Young Motion powered by Resa

Mike Bolink zal in 2023 uitkomen op een Yamaha 450 voor Young Motion powered by Resa. De 24-jarige rijder uit Holten zal de Dutch Masters en enkele Grand Prix’s rijden, en daarnaast via teampartner SHR Motorsports ook in de ADAC Masters uitkomen.  

Mike Bolink:
“De afgelopen jaren ben ik in de EMX Open uitgekomen, maar doordat dit in 2023 maar 1 wedstrijd zal zijn heb ik ervoor gekozen om nu enkele wildcards GP’s te combineren met de Dutch Masters en de ADAC Masters. Het doel is om bij de Dutch Masters en ADAC Masters manches in de top 10 te eindigen, en bij de MXGP van de ervaring te genieten en hopelijk eens een puntje mee te kunnen pakken! Ik ben erg blij met deze kans die mede mogelijk gemaakt wordt door enkele trouwe privé sponsoren.”

Rene Satink – eigenaar Resa Racing:
“In het verleden hebben wij al erg prettig met Mike gewerkt, en na het aantrekken van Raf Meuwissen en Petr Polak wilden we graag nog een goede rijder uit de
regio. De eerste waar we aan dachten was Mike, dus wij zijn erg blij dat we met hem een nieuwe samenwerking aan kunnen gaan!”

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Young Motion powered by Resa