X

Robert Fobbe naar Laurense Motors–Kawasaki Racing Team

Robert Fobbe gaat in 2023 uitkomen in de kleuren van Laurense Motors–Kawasaki Racing Team. Eerder werd bekend dat Kjell Verbruggen voor het team blijft uitkomen maar hij maakt de overstap naar de zwaarste klasse. Daarmee kwam er een plekje vrij op de KX250F en na een aantal test besloot de crosser uit Oldebroek in te gaan op de deal met Kawasaki dealer Laurense Motors.

Robert Fobbe
“De laatste jaren had ik wat pech met vervelende blessures wat de progressie tegenhield. Ik voelde mezelf direct thuis op de Kawasaki en het vermogen heeft me echt verrast.
Dat Kawasaki bekend staat om zijn fijne veer en stuureigenschappen was me al bekend, maar ik weet nu dat het ook zeker goed zit met de PK’s.”

Jongeling Roan Bekkers maakt het trio compleet en heeft ook de overstap naar Kawasaki gemaakt. De uit Erp afkomstige Bekkers begint pas aan zijn derde wedstrijdseizoen en heeft al mooie dingen laten zien. Het trio zal actief zijn in de KNMV Dutch Masters of Motocross en het KNMV Open Nederlands Kampioenschap. Verbruggen pikt nog een aantal MXGP’s mee en Fobbe zien wij bij een aantal EMX250 wedstrijden aan de start.

Harry Nolte (HNR) zal de motoren van dit team prepareren, Putoline zorgt dat alles gesmeerd verloopt, Thor voor de juiste aankleding en WLM Designs voor de mooiste ontwerpen!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kawasaki