X

Lucas Coenen en Kay de Wolf over hun race in Italië

Het Nestaan Husqvarna Factory Racing team was afgelopen weekend naar Arco di Trento getrokken voor de tweede race van het internationaal Italiaans kampioenschap. Lucas Coenen pakte flink uit met een klinkende zege. Zijn teammaatje Kay de Wolf kwam uit op de zevende plaats in de totaalstand. 

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar hun prestaties in het WK MX2 dat over drie weken start in Argentinië. Dit is wat Lucas Coenen en Kay de Wolf te zeggen hadden na afloop van hun wedstrijd van gisteren.

Lucas Coenen:Het weekend ging goed! Ik heb de leider de hele eerste manche gevolgd, maar het was moeilijk om te passeren op dit circuit. Het was een goede vertrouwensboost. Ik had opnieuw een goede start in de tweede manche en kwam snel aan de leiding. Ik had plezier en controleerde de wedstrijd. Dit is mijn tweede pre-season overwinning, dus alles gaat momenteel goed.

Kay de Wolf:Slechte starts maakten het vandaag niet gemakkelijk maar ik had veel plezier op de baan. Ik voelde me ook goed op mijn FC 250, dus er zijn positieve punten om mee te nemen. Ik moet alleen nog wat aan mijn starts werken en dan zijn we klaar voor Argentinië!

Foto: Nestaan Husqvarna