X

VIDEO: De opening van een nieuw KTM-hoofdkantoor in Murrieta, CA

Dinsdag werd een belangrijke mijlpaal neergezet voor de organisatie van KTM North America. Het gloednieuw Noord-Amerikaans hoofdkantoor van Pierer Mobility AG in Murrieta, Californië werd officieel geopend. Kostprijs: 53 miljoen Dollar.

Speciale gasten van over de hele wereld waren aanwezig bij de festiviteiten van dinsdag, lintjes knippen hoorde er natuurlijk bij om het gebouw te openen voor de merken KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS en MV Agusta, maar ook voor de fietsmerken Husqvarna E-Bicycles, GASGAS Bicycles en FELT Bicycles en high-end onderdelen van het veringmerk WP.

PIERER Mobility AG – het moederbedrijf van de zeer prominente tweewielermerken – heeft zijn hoofdkantoor in Oostenrijk en is Europa’s grootste fabrikant van gemotoriseerde tweewielers die sinds 1967 actief is op de Noord-Amerikaanse markt. CEO Stefan Pierer, en de leden van de wereldwijde Raad van Bestuur waren dinsdag aanwezig om de gedenkwaardige gebeurtenis te vieren.

In de video neemt Vital MX je mee doorheen de afdelingen van het gloednieuw gebouw en praat met enkele prominenten van de KTM-groep.

Beelden: Vital MX