X

Herlings en Everts vertellen over hun Franse GP

De zevende Grand Prix van het seizoen kende wisselende resultaten op het circuit van Villars Sous Ecot. Liam Everts (foto) boekte zijn tweede GP-podium terwijl Jeffrey Herlings alleen de eerste manche aan de finish wist te komen. Beide rijders doen hier hun verhaal vanuit Frankrijk.

Jeffrey Herlings:
“Het weekend begon redelijk goed en vandaag ging het rijden goed. Ik voelde me goed in de eerste manche en door als tweede te eindigen waren we dicht bij de rode plaat, maar in de tweede manche hadden we een paar problemen en helaas kon ik de race niet afmaken. Niet de beste manier om de Grand Prix te beëindigen, maar deze dingen kunnen gebeuren. We staan nu 24 punten achter, maar we zullen eraan werken om ze terug te krijgen en ik kijk er naar uit om dit weekend in Nederland te racen en de week erna naar Letland.”

Liam Everts:
“Ik had zaterdag veel plezier op de baan. Vandaag was het circuit verschrikkelijk snel, ik ben blij vandaag heelhuids en met een goed resultaat weg te lopen. Ik gaf nooit op en ging voor de volle 100% door. Mijn tweede GP-podium en daar ben ik dan ook superblij mee.’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: KTM