X

Jeremy Van Horebeek maakt comeback bij Standing construct Honda

In een verrassende wending heeft Jeremy Van Horebeek besloten om terug te keren uit zijn motocrosspensioen en een comeback te maken in het WK MXGP. “The Jerre” zal vanaf de GP in het Duitse Teutschenthal de geblesseerde Pauls Jonass vervangen bij het Standing Construct Honda-team.

Van Horebeek, die de laatste twee seizoenen een belangrijke bijdrage leverde aan de ontwikkeling van de Beta motoren, hing nog maar vorig jaar zijn helm aan de wilgen. Na een succesvolle carrière waarin hij in 2014 zelfs de titel van vice-wereldkampioen wist te veroveren, leek het erop dat zijn tijd als professionele motocrosser ten einde was gekomen. Echter, de blessure van Pauls Jonass (die met een gescheurde gewrichtsband kreeg af te rekenen) bood hem een kans die hij niet kon weerstaan, waardoor “The Jerre” na een korte pauze opnieuw zal aantreden op het hoogste niveau.

De GP van Letland van komend weekend komt dan ook nog te vroeg voor Van Horebeek, die nog een weekje langer de tijd krijgt om zijn oude snelheid te vinden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @standinghondamxgp

Tekst: Dieter Jans