Tim Gajser nog altijd niet op de motor

Tim Gajser nog altijd niet op de motor
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na zijn crash in Arco di Trento wilde Tim Gajser snel weer op de motor zitten om vanaf de Grand Prix op hetzelfde circuit weer in actie te kunnen komen. Vervolgens werden de pijlen gericht op de Spaanse GP. Komend weekend wordt de zevende wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MXGP verreden in Frankrijk. De Sloveen heeft de motortraining echter nog altijd niet hervat. Er is voor gekozen eerst helemaal op niveau te zijn voor terug te keren achter het starthek. Op korte termijn verwacht Gajser weer op de Honda te kunnen stappen, waarna het vervolg van herstel gepland zal worden.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Infront Moto Racing

LEES MEER  MON: Geen maat op Sem Taspinar

Uw reacties

Ook te lezen

 • Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Alfarizi breekt een vinger voor thuiswedstrijden

  Geen ideale voorbereiding voor Muhammad Delvintor Alfarizi die afgelopen weekend in Maggiora geblesseerd is geraakt. De Honda-rijder heeft tijdens de Italiaanse Grand Prix een vinger gebroken. Dit betekend een lastige …
 • Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Eerder dit jaar moest Max Spies al wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door rugklachten. Tijdens de Grand Prix van Italië raakte de Duitser betrokken bij de valpartij in de …
 • Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Interview met levende legende Ivan Cervantes

  Ivan Cervantes wordt algemeen beschouwd als een enduro legende. Al doet die omschrijving hem ook te kort. Cervantes is viervoudig enduro wereldkampioen, SuperEnduro wereldkampioen, Guinness World Record houder, Dakar finisher, …
 • Alle GP-zeges in Lommel op een rij

  Alle GP-zeges in Lommel op een rij

  De Grote Prijs van België wordt al jaren in Lommel gehouden en zo is er een flink palmares opgebouwd met GP-zeges en illustere namen. Ook dit jaar is er weer …