X

GP Brommercross op 15 juli in Mill

De crossbrommer is een onderschat fenomeen uit de geschiedenis van de motorcross.  Ook in Mill en omgeving zijn er gelukkig weer diverse jonge gasten die elkaar gevonden hebben en heerlijk op stukken land (van particulier eigendom) hun crossbrommers de sporen geven.

CCM de Zandhazen heeft na 5 jaar de draad weer opgepakt en realiseert zich dat deze jongeren een gezonde basis zijn voor de club en MX-sport in de nabije toekomst. CCM heeft tijdens hun 1e wedstrijd op zaterdag 15 juli de brommerklasse toegevoegd aan het wedstrijdprogramma. De brommerklasse is voor iedereen toegankelijk vanaf 11 jaar met een “crossbrommer” in breedste zin van het woord.

De inschrijving (incl. dagverzekering) hebben we door sponsoring laag kunnen houden. Deelnemen is gratis en wanneer de rijder op zondag 16 juli komt helpen bij de “grote” wedstrijd ontvangen zij nog een leuk aandenken.

Voor de toekomst wil CCM dit fenomeen stimuleren en de jongeren inclusief hun ouders te begeleiden, daar waar mogelijk. Jongens en meiden veel crossplezier!

Voor meer informatie: www.ccmdezandhazen.nl