X

Torrot kondigt nieuwe 65cc gelijkwaardige elektrische crossmotor aan: de MX3

De Spaanse fabrikant Torrot is niet onbekend met elektrische mini-crossers want ze hadden al enkele jaren enkele machines in productie die geschikt waren voor kinderen. Met de MX1 en de MX2 mikten ze op de leefdtijdscategorie van 3 tot 10 jaar. Welnu, de nieuwe MX3 is er voor de groep van 9 tot 14 jaar en het equivalent van een 65cc crosser.

Het doel is om mee te groeien met de rijders en het betrouwbare merk te zijn dat met hen meegroeit. Torrot heeft de lancering van MX3 aangekondigd. Geschikt voor rijders van 9 tot 14 jaar. Een echt krachtige machine die tot het uiterste kan worden gedreven op het racecircuit of waarmee voor het plezier op alle terreinen.



De MX3 zal geschikt zijn voor jonge rijders. Daarom heeft Torrot een nieuwe categorie elektrische crossmotoren elektrische crossmotoren genaamd YOUTHS. De categorie KIDS omvat het huidige gamma model ONE, voor de leeftijd van 3 tot 7 jaar (inclusief Motocross, Trial en Supermotard) en model TWO, voor de leeftijd van 6 tot 10 jaar (inclusief Motocross, Trial en Supermotard).

Zoals alle Torrot producten, is de MX3 ontworpen door de eigen R+D afdeling en zal volledig worden geproduceerd in hun fabriek in Salt (Girona), Spanje. De eerste productie van de MX3 vindt plaats in het laatste kwartaal van 2023. Reserveringen voor de slotproductie kunnen worden gedaan via de website van Torrot.

Torrot MX3 – specificaties:

– 65 CC equivalent
– Volledig elektrisch
– Leeftijd 9 TOT 14
– Zithoogte 752mm
– Wielen: Voor: 14″x1.40″ | Achter: 12″x1.60″
– MAX snelheid: 80km/u (50mph)
– APP iOS/Android
– Volledig ouderlijk toezicht voor gemoedsrust

Over Torrot
In 2011 begon Torrot aan het avontuur van het ontwerpen van technologisch geavanceerde elektrische voertuigen te ontwerpen die ecologisch zouden passen in de wereld waarin we vandaag de dag leven, met een merk dat in het verleden zeer populair en beroemd was. De filosofie van toen was in essentie dezelfde als die van Torrot vandaag: praktische, comfortabele, stevige voertuigen maken die het dagelijkse leven van mensen leven leuker en makkelijker maken op het gebied van mobiliteit. Bij de nieuwe Torrot draait alles om deze waarden en de stelregel dat we moeten zorgen voor de wereld waarin we leven. met aantrekkelijke ontwerpen, geavanceerde technologie en duurzame productie.

Foto’s: Torrot