X

VIDEO: Against all odds!

De MX2 titelstrijd van Jago Geerts, de ups en downs van de Yamaha fabrieksrijders… De driedelige videodocu “Against all odds” neemt je mee achter de schermen van het turbulente 2022 seizoen. Een absolute aanrader!

Aflevering één volgt het Monster Energy Yamaha Factory MX2-team.  Jago Geerts en Thibault Benistant blikken terug op een chaotische en uitdagende WK-campagne. Ook crew chief Michele Lavetti en teameigenaar Hans Corvers komen aan het woord.

In de tweede aflevering toont “Against All odds” super rookie Maxime Renaux, Jeremy Seewer en Glenn Coldenhoff. Allemaal strijden ze voor het allerhoogste. Vergeet zweet, tranen en podiumfoto’s. Dit is een rauwe, openhartige kijk op de sport waarin rijders die pas zijn hersteld, enkele weken na een carrièrebedreigende blessure, weer de strijd aan gaan!

De laatste aflevering van “Against All Odds” duikt in de kolkende sfeer van de Motocross of Nations in RedBud (VS). Door de modderige omstandigheden had Glenn Coldenhoff een voorsprong moeten hebben. Maar niets is zeker in deze wedstrijd. Jago Geerts toonde er al een staaltje van zijn kunnen op de 450 en privateer Calvin Vlaanderen tart alle verwachtingen.

Tekst: Redactie
Foto’s: Fullspectrum Media