Hermans/Van den Bogaart Nederlands Kampioen en winnaar ONK Lierop!

Hermans/Van den Bogaart Nederlands Kampioen en winnaar ONK Lierop!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Koen Hermans/Ben van den Bogaart zijn in Lierop Nederlandskampioen zijspancross geworden. Men won beide heats en liet hiermee zien de terrechte Kampioen te zijn. Bax/Cermak werden tweede en pakte deze plek ook in de eindstand van het kampioenschap. Keuben, in Lierop weer rijdend met Lebraton, werd derde in het dagtotaal en ook in de eindstand van het  Nederlands kampioenschap pakte Keuben/Rietman/Lebraton de derde stek.

In beide heats was Bax/Cermak er als een haas vandoor om de leiding te pakken. Hermans/Van den Bogaart wisten echter halverwege de heats het achterwiel te vinden van Bax. Een mooie strijd in het Lieropse zware zand volgde in beide heats waarin beide mannen niks toegaven. Hermans was echter net wat sneller en kon Bax verschalken en in stijl de Nederlandse titel binnen halen. Bax/Cermak werden dan dus twee keer tweede en gingen hiermee wel Keuben voorbij in de eindstand. Keuben, uiteindelijk dus derde in het dagtotaal en de eindstand, pakte de vierde en derde plek in de heats. Men had een felle strijd met Van Werven en Wijers om die derde plek veilig te kunnen stellen.

Het publiek was ook winnaar in Lierop want men zag mooie heats waarin ook de nieuwe NK kampioen Bens/Van Leuken werden gelauwerd door meegreisde fans die met een partybus niks aan het toeval overlieten.

Dagtotaal ONK Sidecars Lierop

Uw reacties

Ook te lezen

 • MON: Van der Werff klasse apart in damesklasse

  MON: Van der Werff klasse apart in damesklasse

  Afgelopen zondag reed de damesklasse de zesde wedstrijd om het kampioenschap tijdens de cross georganiseerd door MAC Wanssum. Op het circuit van Cuijck waren er geen verrassingen in de daguitslag. …
 • Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Strattom nieuwe sponsor Gregoire en Van Hamond

  Een nieuwe sponsor is natuurlijk altijd fijn om te verwelkomen. Zowel Dean Gregoire als Kash van Hamond krijgen de rest van het seizoen extra steun. Strattom zal de jeugdcrossers ondersteunen …
 • Alfarizi met vingerkwetsuur naar thuis GP’s

  Alfarizi met vingerkwetsuur naar thuis GP’s

  JM Honda rijder Delvintor “Adel” Alfarizi brak tijdens de Italiaanse MX2 GP in Maggiora zijn vinger. Voor de 22-jarige Indonesiër, die de komende twee GP’s voor eigen publiek rijdt, betekent …
 • Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Spies heeft de oorzaak van de rugklachten gevonden

  Eerder dit jaar moest Max Spies al wedstrijden aan zich voorbij laten gaan door rugklachten. Tijdens de Grand Prix van Italië raakte de Duitser betrokken bij de valpartij in de …