X

SCAR viert zijn 20e verjaardag met Golden Ticket campagne

Dit jaar viert SCAR zijn 20ste verjaardag! Het merk werd opgericht in 2003 met de lancering van producten zoals kroonplaten, aluminium voetsteunen en zelfs sturen.

Ons assortiment is sinds 2003 sterk geëvolueerd, toen boden we slechts drie producten aan in onze catalogus, vandaag bieden we meer dan 50 verschillende soorten producten met meer dan 1000 referenties. We bieden nu producten in verschillende materialen zoals Titanium, Aluminium, Carbon en Staal om rijders de meest geavanceerde producten te kunnen bieden.

Ons logo is in de loop der jaren geëvolueerd, net als ons distributienetwerk. De SCAR-producten zijn nu over de hele wereld verkrijgbaar. Met onze knowhow rusten we enkele van de beste rijders en teams ter wereld uit. Sinds januari zijn we verhuisd naar ons gloednieuwe pand om onze opslagcapaciteit te vergroten en onze klanten over de hele wereld zo snel mogelijk te kunnen beleveren.

Deze verjaardag is een gelegenheid om onze klanten te bedanken met een geweldige verrassing. Er zullen 20 gouden tickets discreet in sommige van onze producten worden gestoken waarmee talloze prijzen te winnen zijn, zoals kroonplaten, titanium voetsteunen, sturen, enz.

Twintig gelukkigen krijgen de kans om een “Golden Ticket” in hun bestelling te ontdekken en SCAR-producten te winnen: Triple-clamps, sturen, titanium voetsteunen, evo-voetsteunen, motorstandaard … Als je het geluk hebt een van de “Golden Tickets” te vinden, volg dan de instructies op het ticket om je cadeau te claimen.