Ivo Monticelli in 2024 naar Beta Factory Racing

Ivo Monticelli in 2024 naar Beta Factory Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Betamotor gaat door met zijn MX-project en na de introductie van de nieuwe RX 450 op EICMA, sluit het bedrijf een contract af met Ivo Monticelli om het team te completeren dat volgend jaar zal deelnemen aan het MXGP motorcross wereldkampioenschap. Hij wordt ploegmaat van de Brit Ben Watson.

De 29-jarige Ivo Monticelli uit Ancona, Italië, bezit een Italiaanse MX2-titel, evenals ervaring in de Amerikaanse Supercross en in de Motocross of Nations met het Italiaanse team, en meer dan tien jaar actieve deelname aan het WK motorcross, ook als officiële rijder.

Ivo Monticelli: “Het weer op een officiële motor stappen is een geweldige kans die ik met veel enthousiasme heb aangegrepen, ook omdat ik het MRT Team en hun passie en professionaliteit al ken, aangezien ik in het verleden meerdere jaren met hen heb geracet. We hebben een druk testschema dat ons zal helpen om ons optimaal voor te bereiden en in de beste conditie te komen voor de Italiaanse Internationals en de start van het wereldkampioenschap. Ik zal ook deelnemen aan enkele rondes van de Italiaanse Prestige-serie, en ik kan niet wachten om op de motor te stappen!

Beta en Team MRT zijn klaar voor een nieuw opwindend seizoen, veel succes voor Ivo en Ben van het hele team!

Foto: Beta Factory Racing

LEES MEER  Alles wat je moet weten van de MXGP of Flanders in Lommel

Uw reacties

Ook te lezen

 • Jack Chambers geeft een update na de crash

  Jack Chambers geeft een update na de crash

  Afgelopen zondag kwam Jack Chambers zwaar ten val tijdens de eerste manche in Loket. De wedstrijd werd zelfs stilgelegd om de Amerikaan te kunnen verzorgen op het circuit. De schade …
 • X Games held Julien Vanstippen komt naar Lommel!

  X Games held Julien Vanstippen komt naar Lommel!

  Jawel dat heb je goed gelezen. FMX superster Julien Vanstippen zal dit weekend van de partij zijn tijdens MXGP Lommel met een wervelende freestyle show! Voor z’n eigen publiek brengt …
 • Hoeveel GP manche overwinningen heeft Herlings nu?

  Hoeveel GP manche overwinningen heeft Herlings nu?

  In Loket vierde Jeffrey Herlings zijn 200e Grand Prix-manche overwinning. Wanneer wij echter in de geschiedenisboeken duiken zien wij dat de inmiddels 29-jarige crosser 202 keer de 25 punten heeft …
 • Deelnemerslijsten MXGP of Flanders

  Deelnemerslijsten MXGP of Flanders

  Nog een paar keer slapen en het grootste motorcrossfeest in ons land gaat van start met de Grote Prijs in Lommel. Vele ogen zijn gericht op de MX2-klasse alwaar drie …