Liam Everts op Radio 2: Een derde generatie geeft toch wat meer druk

Liam Everts op Radio 2: Een derde generatie geeft toch wat meer druk
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Deze week waren vader Stefan en Liam Everts te gast bij Radio 2. De jongste telg van de motorcrossdynastie Everts is dit jaar komen bovendrijven aan de top van het WK motorcross. In de MX2-klasse won hij als KTM fabriekspiloot al drie wedstrijden en eindigde op een puike vierde plek in de eindstand van het wereldkampioenschap.

In 2024 ligt de lat uiteraard weer wat hoger. In het programma van Ann Reymen en Daan Masset op Radio 2 gaan Liam en vader Stefan dieper in op dit gegeven. Je kan het audiofragment beluisteren via deze link.

Foto: Infront Moto Racing

LEES MEER  Lucas Coenen: "Ik heb meer in mijn mars"

Uw reacties

Ook te lezen