VIDEO: Een interview met Tim Gajser

VIDEO: Een interview met Tim Gajser
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De Sloveense HRC Honda-rijder Tim Gajser heeft zich de afgelopen jaren flink in de kijker gereden. Hij zit nu in een select groepje met rijders die vijf wereldtitels wisten te vergaren. Dat zijn naast Gajser himself Roger De Coster, Eric Geboers, Georges Jobé, Jeffrey Herlings en Joël Smets. Stefan Everts (10), Antonio Cairoli (9) en Joël Robert (6) zijn de enkelingen die nog beter deden. 

Gajser werd geïnterviewd door Amerikaanse crosscountry mountainbikester Kate Courtney. In het interview vertelt de Team HRC-kampioen over zijn zelftwijfel over zijn terugkeer in de sport. In februari kwam Gajser ten val tijdens een voorjaarswedstrijd in Trentino, wat resulteerde in een gebroken rechterdijbeen, een operatie en een langdurig herstel van zeven maanden, waardoor hij het grootste deel van het wereldkampioenschap motorcross van 2023 moest missen.

Over zijn terugkeer in de MXGP na zijn herstel zei Gajser: “Als ik zou zeggen dat ik nooit aan mezelf heb getwijfeld, zou ik liegen. Vooral als ik terugkom van een blessure, kan ik mezelf afvragen of ik in staat zou zijn om het te herhalen (nog een kampioenschap winnen), of nog beter te worden? Ik probeer niet zo te denken, want ik geloof dat als je hongerig genoeg bent, er altijd een manier is om grotere dingen te bereiken.”

LEES MEER  Sexton neemt afstand na volgende dubbelslag

Uw reacties

Ook te lezen