VIDEO: Trailer Living for the Weekend 2.

VIDEO: Trailer Living for the Weekend 2.
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Living for the Weekend is 10 jaar na het eerste bioscoopsucces terug op het witte doek. De sensationele eerste editie stal de harten van vele motorcross fans in België en Nederland. Destijds werd de film in 25 bioscopen uitgezonden in beide landen. Ook in de nieuwe editie staan diverse toprijders centraal waaronder Jeffrey Herlings en Liam Everts. Het Belgische toptalent Lucas Coenen schittert op de filmposter.

De première staat gepland vandaag (donderdag 16 november) in het Brabantse Veghel. Daarna pakt het team van Living for the Weekend door met de Belgische première in Lommel op 21 november. Bekijk de trailer en zie alle 20 bioscoop-locaties op de website.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=6KMrWDaSbQc”]

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Living for the Weekend

LEES MEER  MXGP Loket: Tim Gajser wint zwaarbevochten GP van Tsjechië

Uw reacties

Ook te lezen