Motovation Motosport met twee rijders in EMX125

Motovation Motosport met twee rijders in EMX125
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Kasimir Hindersson en Freddie Bartlett gaan in 2024 voor Motovation Motosport uitkomen in het Europees Kampioenschap 125cc. De Fin heeft zijn contract verlengd en gaat voor het laatste seizoen uitkomen in deze klasse. De 16-jarige crosser stond afgelopen seizoen twee keer op het podium in deze competitie. De Zweed Bartlett is nieuw in het team, de 14-jarige crosser maakte afgelopen jaar de overstap naar de 125cc-klasse. Het duo zal ook te zien zijn in de KNMV Dutch Masters of Motocross 125cc!

Naast de twee EMX-rijders zullen Kieran en Niels Pijpers uitkomen voor Motovation Motosport. Kieran zal uitkomen in de klasse 85cc en Niels in de klasse 50cc. De gebroeders Pijpers zullen tijdens diverse wedstrijden in Nederland en Duitsland in actie komen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie & Instagram

LEES MEER  MXGP Loket: Jeffrey Herlings sneller dan Prado en Gajser in eerste reeks

Uw reacties

Ook te lezen