X

Win een exemplaar van ‘Roller Coaster’: Een uniek boek over Jago Geerts

Het seizoen 2023 was een regelrechte “roller coaster” voor Jago Geerts. Hij was topfavoriet voor de wereldtitel MX2 maar dat lukte niet door onnoemelijk veel pech. Over dit turbulente jaar werd een boek uitgebracht met de toepasselijke titel “Roller Coaster”.

Jago Geerts: “Het boek ‘Roller Coaster’ gaat over mijn laatste en turbulente seizoen in MX2. Het boek heeft een harde kaft en telt 236 pagina’s vol interessante meningen van mensen die in 2023 nauw met mij hebben samengewerkt. Zelf vertel ik mijn verhaal over iedere Grand Prix doorheen het boek dat bol staat van prachtige fotografie. Het is mijn eerste boek en ik ben erg trots op het resultaat.

MXMag schenkt drie exemplaren weg aan zijn lezers. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje te zenden naar info@motocrossmag.be met de vermelding van je naam, voornaam en “Boek Jago Geerts”. De eerste drie e-mails die we ontvangen hebben prijs. De afmetingen van het boek zijn 288 H x 230 B mm. In het boek staan de teksten in het Nederlands, Frans en Engels.

Je kan een gesigneerd boek bestellen via de webshop www.jagogeerts.com

Foto: Photoghraphic Art