X

Doe mee met de Zomerstage van Pro MX-Stage in Veldhoven!

Pro MX-Stage organiseert op 29, 30 en 31 juli haar zomerstage in Veldhoven! Dit 3-daagse trainingskamp biedt een geweldige kans om je vaardigheden te verbeteren, of je nu een beginner, gevorderde of wedstrijdrijder bent. Gelegen op het prachtige circuit de Landsard, biedt Veldhoven een van de mooiste zandbanen van Nederland, compleet met uitdagende tafelbergen, snelle bochten en technische secties – de perfecte omgeving om je techniek en snelheid te verbeteren.

Onze instructeurs, waaronder Kevin van Geldorp, Nancy van de Ven en Mart de Jong, staan klaar om je te begeleiden en te inspireren tijdens deze intensieve trainingsdagen.

Als extraatje bieden ze op 30 juli een heerlijke BBQ aan (inschrijving vereist), waar je kunt ontspannen en verhalen kunt delen met mede-rijders.

Overnachtingsmogelijkheden zijn beschikbaar vanaf 28 juli, dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor deze onvergetelijke ervaring!

Voor meer informatie en inschrijvingen, neem contact op met Kevin van Geldorp via +31 6 156 277 64 of stuur een e-mail naar promx-stage67@hotmail.com. We zien je graag op het circuit!