Kjell Verbruggen wacht lange revalidatie

Kjell Verbruggen wacht lange revalidatie
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In zijn jeugdjaren wist Kjell Verbruggen regelmatig indruk te maken. De Brabander won in 2018 de eerste manche tijdens de EMX125 finale op het circuit van Assen. Een seizoen later won hij het KNMV ONK 125cc met BT Racing Team. Er volgde een aantal moeizame seizoenen door onder andere blessures. Het komende seizoen zien wij hem niet in actie door een slepende blessure. Verbruggen wacht immers op een operatie aan de schouder en aan de knie. In de schouder zit een zenuw klem, de revalidatie zal de nodige tijd in beslag nemen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

LEES MEER  De Wolf: "Ik werd een beetje emotioneel op dat podium"

Uw reacties

Ook te lezen