X

SuperEnduro: Billy Bolt wint ook in Bulgarije

Billy Bolt blijft de zeges aan elkaar rijgen en wint nu ook de zesde ronde van het WK SuperEnduro die afgelopen weekend werd gereden in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Manuel Lettenbichler werd tweede terwijl Jonnie Walker kreeg af te rekenen met een voedselvergiftiging.

Bolt won de drie finales met de vingers in de neus. Lettenbichler werd tweede in de eindstand door twee keer als tweede te finishen en één keer als vierde. De Britse Rieju Factory rijder Will Hoare werd derde. De zieke Jonny Walker kon nog vierde worden.

Billy Bolt kan nu met een ruime voorsprong van 59 punten uitkijken naar de laatste race die wordt gereden in zijn thuisstad Newcastle. Billy Bolt:De baan was vanavond glad en glibberig, maar het was erg leuk om te rijden, dus de Bulgaarse organisatie heeft geweldig werk geleverd. Ik ben eruit gekomen met weer drie overwinningen en een solide voorsprong. Vanavond was zwaar voor Jonny en we weten allemaal hoe het is om slechte tijden door te maken, dus ik voel met hem mee. Het is nog niet tot me doorgedrongen dat Newcastle pas volgend weekend is, we zijn een hechte gemeenschap en ik weet dat de sfeer onwerkelijk zal zijn, ik zie jullie daar allemaal!