Ducati maakt dit weekend haar debuut in Italië

Ducati maakt dit weekend haar debuut in Italië
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Dit weekend vindt in Mantova het officiële racedebuut plaats van de Ducati Desmo450 MX. Ducati is klaar om een nieuw verhaal te schrijven in de motorsport met haar motorcross prototype. De Ducati Desmo450 MX zal deelnemen aan de eerste ronde van het Italiaanse Pro-Prestige MX1 Motorcross Kampioenschap.

Meervoudig Italiaans kampioen Alessandro Lupino zal aan de start staan in Mantova en wordt bijgestaan door de aangeworven testrijder Antonio Cairoli. De negenvoudige wereldkampioen zal samen met Alessandro de ontwikkeling van de Desmo450 MX voortzetten.

Het merk uit Bologna overweegt ook om eind dit seizoen nog aan enkele GP’s te willen deelnemen.

Foto: Ducati.com

LEES MEER  Deegan klopt Vialle in Washougal

Uw reacties

Ook te lezen