VIDEO: Een babbel met Clément Desalle onder de luifel van Triumph

VIDEO: Een babbel met Clément Desalle onder de luifel van Triumph
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Onze Gatedrop.com collega sprak gisteren met Clément Desalle die als testrijder mee afreisde naar de MXGP van Spanje. Hij is er om het wel en wee mee te maken van de eerste GP’s van de Triumph TF 250-X en om Mikkel Haarup en Camden McLellan bij te staan.

In de video van Jonathan McReady spreekt Desalle over de ontwikkeling van de Triumph crosser en de wil om te slagen. Ook schenkt hij aandacht aan de sterke Belgen in de MX2 en het dramatische gebrek aan Belgische trainingsfaciliteiten voor motorcrossers.

LEES MEER  MXGP Loket: Jeffrey Herlings sneller dan Prado en Gajser in eerste reeks

Uw reacties

Ook te lezen