X

Yamaha en RB 2FAST Racing Team bundelen krachten om jeugd motorcross te ondersteunen

Yamaha en RB 2FAST Racing Team slaan de handen ineen in een gedurfde samenwerking om de bekendheid van Yamaha in de jeugd motorcross te vergroten en ondersteuning te bieden aan jeugdige Yamaha-rijders op de Nederlandse en Belgische motorcrosscircuits en competities.

Al jarenlang heeft RB 2FAST Racing Team zich toegewijd aan het perfectioneren van Yamaha-motoren in de 65-85 en 125cc categorieën. Door het produceren van competitieve motoren voor de jeugd, heeft het team een sterke reputatie opgebouwd in de motorsportgemeenschap. Dit initiatief wordt krachtig gesteund door Ralph Sigmans van Sigmans Motoren, die zijn expertise en passie inbrengt om deze samenwerking tot een succes te maken.

We zijn bijzonder dankbaar voor de steun van Yamaha Benelux Mike van Roden en Yamaha bLU cRU, die ons helpen om deze visie te realiseren en de jeugdige talenten in de motorsport te ondersteunen.

De rijders van het RB Junior Team zijn:
Thijs v/d Bogaard, uitkomend in de 85cc Grote Wielen klasse van de KNMV.
Sterre v/d Bogaard, vertegenwoordigend in de 125cc Dames klasse.
James Kastelijn, racend in de 65cc Grote Wielen klasse.
Brett Kastelijn, deelnemend in de 85cc Kleine Wielen en 65cc EMX klasse.
Bertram Thorius, strijdend in het Deense kampioenschap en de EMX85 klasse, ADAC Junior Cup 85cc en Dutch Masters.
Oscar Thorius, uitkomend in het Deense kampioenschap en de ADAC Junior Cup 125cc.

Met deze veelbelovende rijders en de ondersteuning van Yamaha, kijken we uit naar een spannend seizoen vol groei, prestaties en opwinding op de motorcrossbanen. Samen zullen we de jeugdige talenten in de motorsport naar nieuwe hoogten stuwen.

We willen ook benadrukken dat jeugdige Yamaha-rijders een beroep op ons kunnen doen tijdens wedstrijden of trainingen. Of het nu gaat om technische ondersteuning, advies over rijvaardigheid of gewoon een peptalk voor de race, het RB 2FAST Racing Team staat klaar om de jeugdige talenten te ondersteunen en te begeleiden in hun motorsportavontuur. We geloven in het belang van mentorship en community in de motorcrosswereld, en we zijn vastbesloten om deze waarden hoog te houden in onze samenwerking met Yamaha Benelux en de YAMAHA bLU cRU.

Voor meer informatie, om deel te nemen aan onze trainingen of om gewoon eens kennis te maken met de Yamaha-motoren, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met:
Ralph Sigmans van Sigmans Motoren
Noel Saris van RB 2FAST Junior Racing Team

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Leon van der Spank