Cas Valk over zijn podiumplaats in Frankrijk

Cas Valk over zijn podiumplaats in Frankrijk
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In Saint Jean d’Angely stond Cas Valk weer op het podium tijdens de vierde wedstrijd van het Europees Kampioenschap 250cc. De 18-jarige crosser stijgt tevens een plekje in de tussenstand waarin hij nu tweede staat. De voormalige EMX125 kampioen vertelt hier over zijn wedstrijd in Frankrijk.

Cas Valk
“Mijn weekend in Frankrijk was nogal een worsteling. Ik kon mijn ritme niet vinden op dit circuit, maar desondanks behaalde ik toch een mooie derde plaats in het dagklassement. De eerste race was verre van gemakkelijk, ik spinde zijwaarts bij de start en maakte een crash in de eerste ronden. Maar in de tweede race had ik dan weer een uitstekende start en werd ik derde! “Volgend weekend gaan we weer voor het Brits kampioenschap, dus laten we ervoor gaan!”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: RayArcherPhoto

LEES MEER  Jeffrey Herlings: De MXGP moet veiliger worden.

Uw reacties

Ook te lezen