X

Een update over de blessure van Camden McLellan

De Zuid-Afrikaanse Triumph fabrieksrijder Camden McLellan brak in Agueda zijn kuitbeen en moet een aantal races uitzitten. Zijn start van het seizoen verliep nochtans prima en hij kon zelfs al een podiumplaats behalen maar in de modder van Agueda liep het mis.

Camden McLellan: “Hoe gaat het, iedereen? Ik wilde even snel iedereen op de hoogte brengen van wat er met me aan de hand is. Zoals de meesten van jullie weten, heb ik zaterdag in Portugal mijn kuitbeen gebroken. Ik vloog terug naar België en werd maandagavond geopereerd. Ik zit hier met het been omhoog, gewoon de gebruikelijke dingen, proberen te herstellen om hopelijk snel weer aan de beterende hand te zijn. Terug wandelen, fietsen en hardlopen, langzaam”.

“Het zal een langzaam proces zijn, maar gelukkig valt het mee. Er is geen grote schade aan het been. We kijken naar vier tot vijf weken uitval en het plan is om terug te zijn in Indonesië. We zullen zien hoe alles gaat, maar ik houd jullie allemaal op de hoogte. Bedankt voor de steun en hopelijk zie ik jullie snel weer op het circuit”.

Foto: Ray Archer