Prijzengeld scoren in MX Air Time? Schrijf nu in!

Prijzengeld scoren in MX Air Time? Schrijf nu in!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De MX Air Time in Beckum is wéér terug! MX Air Time staat voor spectaculaire één tegen één races in de Straight Rhythm stijl van de VS. Maar er is méér, want ook jij kan hier mee doen!
De 2024 editie vindt nu zondag 19 mei plaats in het Nederlandse Beckum. “Je gaat als deelnemer altijd naar huis met prijzengeld. Maar wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar,” legt organisator Mike Asbroek uit.

Geniet van een dag vol adrenaline op een veilig en professioneel circuit, met goede faciliteiten en een parcours dat elke crosser met enige ervaring aankan.
Schrijf nu in en wie weet sta jij zelf aan de start: https://app.motoinside.app/events/4972

Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar om alvast in de juiste stemming te komen en volg MX Airtime  hier op social media om niets te missen van de laatste ontwikkelingen.


Let op: MX Air Time hanteert een afvalsysteem waarbij een gelijk aantal deelnemers nodig is. Dit betekent dat je wellicht niet geselecteerd wordt om deel te nemen. Maar maak je geen zorgen, in dat geval krijg je uiteraard jouw inschrijfgeld terug.

Zorg dat je erbij bent op zondag 19 mei en strijd mee om de prijzenpot van MX Air Time 2024! Kijk op www.mxairtime.nl

voor meer informatie.

LEES MEER  VIDEO: Highlights MXGP Letland 2024

Uw reacties

Ook te lezen