Sidi breidt haar assortiment uit met nieuwe motorschoenen.

Sidi breidt haar assortiment uit met nieuwe motorschoenen.
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Met de nieuwe lijn motorschoenen betreedt Sidi serieus de markt en gaat daarmee de concurrentie aan met Rev’it, TCX en Alpinestars. Er zijn twee verschillende soorten motorschoenen, elk verkrijgbaar in verschillende variaties.

ARX WP – ARX – ARX AIR
ARX is ontworpen met een duidelijk doel: een beschermende schoen die een natuurlijke loopervaring biedt. Het biedt bescherming wanneer dat nodig is en comfort de hele dag door.

NUCLEUS GTX – NUCLEUS WP – NUCLEUS
Of het nu in de stad is of daarbuiten, Nucleus is ontworpen om een ongeëvenaard niveau van demping te bieden voor meer loopcomfort, en dat alles in een gecertificeerde beschermende schoen.

Sidi heeft Gore-Tex, Fortex, Vibram en D3O gebruikt in de productie van deze schoenen.

Gore-Tex
Gore-Tex producten bieden volledig winddichte, ademende en waterdichte bescherming. Gore-Tex integreert blijvend comfort en betrouwbare bescherming tegen de elementen, zodat je je doelen kunt bereiken in elk weer.

Fortex
Fortex is ontworpen om de krachten van een motorongeluk te weerstaan en voldoet aan de eisen van een CE-gecertificeerde schoen. Met zijn unieke gefragmenteerde vorm laat Fortex de natuurlijke flexibiliteit van de voet toe, wat zorgt voor een casual pasvorm die de hele dag meegaat.

Vibram
Sidi werkt samen met Vibram® om de beste loopervaring te leveren.

D3O
De D3O-technologie is de ultieme beschermingsoplossing. Deze technologie is zacht en flexibel onder normale omstandigheden, maar wordt onmiddellijk hard bij een impact.

Nu in de winkel: https://www.jopa.nl/nl/dealers/jopa-dealers

Bekijk de hele collectie: https://www.jopa.nl/nl/sidi

Uw reacties

Ook te lezen