Tom Guyon aan de start in de USA

Tom Guyon aan de start in de USA
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vorig jaar was Tom Guyon voor Fantic actief in het FIM wereldkampioenschap MX2 maar een zware knieblessure gooide roet in het eten. De Fransman kreeg geen nieuwe aanbieding vanuit het WK en besloot zich te gaan richten op het 24MX Championnat de France Elite Motocross. Guyon werd opgenomen in het Team 37 Performance van Valentin Teillet. Omdat het kampioenschap ten einde loopt is er besloten de overstap naar de USA te gaan maken. Guyon zal twee wedstrijden van het Lucas Oil AMA Pro Motocross in actie komen.

Tijdens de wedstrijden in Southwick (29 juni) en RedBud (6 juli) zal Guyon starten op een GasGas van het Wildcat Racing Team.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  VIDEO: Highlights MXGP Letland 2024

Uw reacties

Ook te lezen