VIDEO: Behind the Gate Episode 3

VIDEO: Behind the Gate Episode 3
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Aflevering 3 van Behind the Gate neemt je mee in de actie van het zandcircuit, met een spotlight op het nieuwe Fantic Factory Racing team. Hun veteraan Glenn Coldenhoff komt in de problemen tijdens de rit naar het circuit en nieuwkomer Brian Bogers vertelt over zijn zorgen buiten het seizoen en zijn plotselinge oproep om met fabrieksmachines te racen!

Kay de Wolf vertelt ons de geheimen van zijn duizelingwekkende snelheid in het zand, evenals het echte verhaal achter zijn zinderende stap naar de leiding in de MX2! Let op het moment dat zijn voorwiel door je scherm lijkt te barsten!

Het Gabriel SS24 KTM-team is een nieuw fulltime team in de MXGP-paddock. Teambaas en voormalig GP-winnaar Shaun Simpson laat ons op geheel eigen wijze kennismaken met het team en de rijders Josh Gilbert en Cas Valk. Cas’ zus Lynn Valk en vooraanstaand WMX-racer Lotte van Drunen nemen ons mee in de uitdagingen voor de beste vrouwelijke racers ter wereld terwijl ze briljant strijden in de hitte van Riola Sardo!

Beelden: Infront Moto Racing

LEES MEER  Opinie: De Belgen palmen het WK MX2 in

Uw reacties

Ook te lezen