Bradley Mesters over zijn optreden in Kegums

Bradley Mesters over zijn optreden in Kegums
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De afgelopen weken stonden voor Bradley Mesters in het teken van herstellen na zijn blessure. De Brabander maakte in Kegums zijn rentree in het Europees Kampioenschap 250cc en de KTM-rijder kwam sterk voor de dag. Hier doet hij zijn verhaal vanuit Letland.

Bradley Mesters:
“Tijdens de eerste manche was de start goed en ik zat ruim in de top tien. In de beginfase kon ik de achtste plek in handen krijgen maar de snelheid lag voor mij te hoog. Ik maakte was foutjes en ging te verkrampt rijden waardoor de onderarmen hard werden. Ik zakt daarna terug naar de zestiende plaats. In de laatste ronde wist ik gelukkig met een plekje goed te maken waardoor ik vijftiende werd. De tweede manche was de start minder en ik begon denk ik net buiten de top 15 aan de wedstrijd. In de eerste volledige ronde kon ik veel goed maken en kwam als achtste uit de eerste ronde. Ik probeerde het tempo van de rijders voor mij over te nemen maar dat was lastig. Ik ben nog niet op het juiste niveau maar mijn eigen snelheid was goed. De zesde plaats kwam later in de wedstrijd nog onderdruk te staan maar mijn eindsprint was gelukkig goed genoeg voor de zesde plaats.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Fullspectrum Media

LEES MEER  Coldenhoff en Bogers beide in de top vijf!

Uw reacties

Ook te lezen