Coldenhoff en Bogers beide in de top vijf!

Coldenhoff en Bogers beide in de top vijf!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het afgelopen weekend kwam het Fantic Factory Racing MXGP team in actie op het circuit van Kegums. Glenn Coldenhoff en Brian Bogers (foto) blikken hier terug op de negende GP van het seizoen en kijken ook direct weer vooruit!

Glenn Coldenhoff:
“Het hele weekend ging het goed, met een derde plaats al op zaterdag in de kwalificatierace. Vlak voor de eerste manche op kregen we nog een regenbui, wat het wat lastig maakte. Al met al viel het gelukkig mee met de omstandigheden. In de tweede manche was het tempo iets lager, de jongens vooraan waren te ver weg. Met een derde en vierde plaats in de manches werd ik vierde overall. Het was jammer dat we het podium misten, ik had het gevoel dat we dichtbij waren. Ik denk dat ik aan een paar dingen moet werken en proberen beter te worden. Nu gaan we naar Maggiora, de thuis Grand Prix van Fantic. Ze zeggen dat het weer gaat regenen, maar daar zijn we inmiddels aan gewend. Hoe dan ook, P5 vorige week en nu P4 – het gaat de goede kant op. Hopelijk ook volgend weekend, dat zou mooi zijn.”

Brian Bogers:
“Ik ben blij met deze GP, de snelheid was er al op zaterdag. In de kwalificatierace had ik een slechte start, maar eindigde toch als achtste. Ik had het gevoel dat ik meer kon en op zondag voelde ik me meteen goed vanaf de warming-up. In de eerste manche was het weer een beetje modderig. Ik had een goede start, rond de zesde plaats, maakte wat inhaalacties en eindigde als vierde. In de tweede manche was de baan goed, ik had weer een goede start en maakte een paar inhaalacties in de eerste ronde om de hele manche op P5 te blijven. Vierde en vijfde voor weer een top vijf overall, daar ben ik echt blij mee. Laten we blijven bouwen, ik voel me mentaal heel goed en ook fysiek komen we er.”

LEES MEER  Dean Gregoire maakt rentree met een dagzege

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Fantic

Uw reacties

Ook te lezen