Jaymian Ramakers stapt weer op de motor

Jaymian Ramakers stapt weer op de motor
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Op tweede Paasdag tijdens de trainingen voor de tweede wedstrijd van de KNMV Dutch Masters of Motocross in Oldebroek ging het mis met Jaymian Ramakers. De Limburger kwam in aanraking met een collega met een crash tot gevolg. Bij deze valpartij heeft de Husqvarna-rijder zijn rechtervoet verbrijzeld! Na een operatie in Geldrop en een lange revalidatie stapte de scholier vorige week weer op de motor. De SixtySeven Racing-rijder richt zijn pijlen op de Nederlandse EMX125 over twee maanden in Arnhem. Twee weken eerder hoopt Ramakers al te kunnen starten tijdens de ADAC MX Masters wedstrijd in Gaildorf.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Lars Huysmans pakt zege Mill in extremis

Uw reacties

Ook te lezen

 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …
 • Levi Kitchen pakt de dubbel in Millville

  Levi Kitchen pakt de dubbel in Millville

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 250MX is gewonnen door Levi Kitchen. De Kawasaki-rijder wist in Millville beide manches op zijn naam te schrijven. Daarmee …
 • Zanocz op 125cc pole nipt voor Doensen

  Zanocz op 125cc pole nipt voor Doensen

  Onder wisselvallige weersomstandigheden werd de kwalificatie verreden voor het FIM Junior Wereld kampioenschap 125cc. Op het circuit van Heerde was Noel Zanocz de snelste man nipt voor Gyan Doensen.Met zes …
 • Ernecker op 85cc pole, Spigeleer snelste laaglander

  Ernecker op 85cc pole, Spigeleer snelste laaglander

  Onder wisselvallige weersomstandigheden werd de kwalificatie verreden voor het FIM Junior Wereld kampioenschap 85cc. Op het circuit van Heerde waren maarliefst 100 rijders in deze klasse aanwezig! De Oostenrijker Moritz …