VIDEO: Behind the Gate Episode 6

VIDEO: Behind the Gate Episode 6
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In deze aflevering van BTG richten we onze blik op de MXGP van Galicië, de thuiswedstrijd van regerend wereldkampioen Jorge Prado. De Spanjaard had een ongelooflijk weekend voor zijn lokale publiek want hij won alle reeksen!

Hij pakte de rode plaat met een GP-overwinning voor zijn Spaanse fans. De aflevering volgt ook het Nestaan Husqvarna Factory Racing team achter de schermen met het duel in de MX2-klasse tussen Kay De Wolf en zijn teamgenoot Lucas Coenen die zijn eerste GP-zege van het seizoen pakte in Galicië.

Er is ook een speciale rubriek met Mattia Guadagnini, net terug van een blessure in de MXGP van Portugal, waarin hij praat over zijn nieuwe team, nieuwe aanpak, het leven in België en nog veel meer over zijn “nieuwe” leven bij het Nestaan Husqvarna Factory Racing team.

Foto: Juan Pablo Acevedo

LEES MEER  Levi Kitchen pakt de dubbel in Millville

Uw reacties

Ook te lezen

 • Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Killian en Evan Prunier hebben in het Franse Iffendic de eerste heat van de GP gewonnen. WK-leiders Vanluchene/Janssens werden tweede met de broers Lielbardis op drie. Vanluchene pakte resoluut de …
 • Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Op zaterdagmiddag wist Dean Gregoire een vierde tijd te laten noteren tijdens de kwalifcatietraining op het circuit van Heerde. Dit weekend is het FIM Wereld Kampioenschap te gast op het …
 • VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship werd verreden in Millville. Chase Sexton (450MX) en Levi Kitchen (250MX) wisten de zeges te veroveren. Bekijk hier de …
 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …