Extra trainingsdag Pro mx-stage mx school!

Extra trainingsdag Pro mx-stage mx school!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ben jij klaar om je motocross-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan mag je de Pro MX-Stage Trainingdag op woensdag 17 juli in Neerijnen niet missen! Deze unieke training is dé kans voor zowel beginners als gevorderde rijders om hun technieken te verfijnen onder begeleiding van Kevin van Geldorp.

De training wordt gegeven op een uitdagend hard circuit met tal van technische bochten en indrukwekkende jumps. Dit parcours wordt vaak bezocht door GP-rijders en biedt een perfecte gelegenheid om te leren en te groeien, ongeacht je ervaringsniveau.

Kevin van Geldorp,  staat klaar om je te begeleiden. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, Kevin’s inzichten en coaching zullen je helpen om je prestaties te verbeteren en je vertrouwen op de baan te vergroten.

Naast deze intensieve trainingdag organiseert Pro MX-Stage ook een zomer stage, dat plaatsvindt op 29, 30 en 31 juli in Veldhoven. Dit driedaagse kamp biedt nog meer kansen om je motocross-vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van de zomer vol adrenaline!

Meer info en inschrijven kan via:promx-stage67@hotmail.com of TEL:+31 615 627 764

Motocross training

Uw reacties

Ook te lezen