X

Jago Geerts: “Blij dat ik terug ben”

Dit weekend werd in Nederland de 16e ronde van het wereldkampioenschap motorcross gereden. Jago Geerts kon eindelijk de eerste GP van zijn carrière in de hoofdklasse rijden. De Yamaha official, die afgelopen maart geblesseerd raakte tijdens de eerste ronde van het seizoen in Argentinië, ziet eindelijk het licht aan het einde van de tunnel.

Elfde in de GP op een bijzonder veeleisend zandcircuit, Jago Geerts kan alleen maar tevreden zijn met zijn terugkeer op het hoogste niveau.

Na mijn succesvolle comeback in Balen afgelopen donderdag, ben ik ook erg tevreden met mijn terugkeer in het wereldkampioenschap hier in Arnhem,” legde Jago Geerts uit. “Twee goede starts, twee fatsoenlijke heats. Meer hoef ik op dit moment niet te verwachten. Vergeet niet dat ik nog steeds race pace mis. Het was mijn eerste GP van het seizoen. Je moet ook niet vergeten dat het mijn eerste MXGP-race in mijn carrière was. Het is natuurlijk even wennen. Maar ik ben vooral blij dat ik terug ben. De trein is eindelijk vertrokken! Nu is het doel om te blijven verbeteren.”

Foto: FullSpectrum