X

MXGP Arnhem: Beste organisator van 2024

Het afgelopen weekend is in het Spaanse Cózar de laatste MXGP wedstrijd van het seizoen 2024 verreden. Voor Nederland een bijzonder fijne dag, want Kay de Wolf behaalde de wereldtitel in de MX2-klasse, waarmee hij in de sporen treedt van Dave Strijbos, John van den Berk, Pedro Tragter en Jeffrey Herlings.

Na de wedstrijden werden in Cózar alle kampioenen van dit jaar gehuldigd. Naast De Wolf waren er dit jaar ook nog wereldtitels voor Kash van Hamond (65cc) en Lotte van Drunen (WMX). Verder werden er tal van awards uitgereikt, zoals de meeste FOX Holeshots en de meeste “RAM Qualifying Race” overwinningen. De award voor beste organisator ging naar de MXGP van Arnhem! De prijs werd in ontvangst genomen door organisator Dik van Wikselaar en zijn nauw bij de organisatie betrokken zoon Wiljan.

Wiljan van Wikselaar:
“We zijn erg vereerd dat we deze award hebben gewonnen. We doen ons best om van onze Grand Prix een goede wedstrijd te maken. We kunnen dit doen dankzij onze vrijwilligers. Het is fijn dat zij ons zo goed steunen. We hopen nog veel mooie wedstrijden te mogen organiseren.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie