Team Belgium toch naar de MXON!!

Team Belgium toch naar de MXON!!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na eerdere berichten dat Team Belgium dit jaar zou afzeggen voor de Motocross of Nations, kunnen we nu bevestigen dat België toch een team zal afvaardigen naar Matterley Basin. Lucas Coenen zal de MX2-klasse voor zijn rekening nemen, terwijl Jago Geerts en Brent van Doninck op hun vertrouwde 450cc-machines aan de start zullen verschijnen.

Lees hieronder de officiële reactie van Team Belgium!

 

Team Belgium: We zijn verheugd om een belangrijke update te delen over de deelname van Team België aan de Motocross of Nations (MXoN) van dit jaar in Matterley Basin. We zijn blij aan te kondigen dat Lucas Coenen heeft ingestemd om in de MX2-klasse te rijden voor Team België!

Lucas heeft besloten om toch deel te nemen in de MX2-klasse, waardoor we een competitieve line-up kunnen vormen. Met zijn indrukwekkende prestaties gedurende het jaar, waaronder het domineren van de laatste GP’s en een tweede plaats in het wereldkampioenschap, hebben we er alle vertrouwen in dat hij België op een sterke manier zal vertegenwoordigen.

Hoewel we aanvankelijk door blessures van Liam Everts en Sacha Coenen enkele uitdagingen ondervonden en er onzekerheid was over onze teamopstelling, zijn we nu volledig gefocust op deelname aan dit prestigieuze evenement. Jago Geerts en Brent van Doninck zullen samen met Lucas dan ook een sterk team vormen.

We kijken ernaar uit om ons talent en doorzettingsvermogen te tonen op het internationale podium. Dank aan al onze fans, sponsors en supporters voor jullie aanhoudende steun terwijl we ons voorbereiden op de Motocross of Nations!

LEES MEER  FOTO: MXGP Castilla La Mancha op zaterdag

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Team Belgium MXON (@teambelgiummxon)

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties

Ook te lezen