Yamaha MX Pro Tour brengt de VictorYZone naar Lierneux (België)

Yamaha MX Pro Tour brengt de VictorYZone naar Lierneux (België)
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Motorcrossliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want Yamaha brengt de adrenaline van de MX Pro Tour in 2024 naar België. Maak je klaar voor een sensationele rijervaring met de nieuwste modellen van Yamaha’s 2025 YZ-reeks (vanaf YZ125). Tijdens de MX Pro Tour krijgen rijders de kans om deze motoren, die zijn ontworpen voor topprestaties en kracht, zelf te testen.

Yamaha nodigt zowel professionele als amateurcrossers uit om het circuit te domineren en de ware geest van de motorsport te omarmen.

Vernieuwd circuit wordt het speelveld voor Yamaha’s opwindende YZ-reeks  

De 2024 MX Pro Tour vindt plaats op verschillende locaties door heel Europa, waaronder het vernieuwde MX Lierneux circuit in België op 19 oktober 2024.

Hoe werkt het?

Tijdens de MX Pro Tour krijg je de kans om een proefrit te maken tijdens een sessie van ongeveer 20 minuten. Zorg ervoor dat je minstens 30 minuten voor de start van je sessie aanwezig bent voor registratie en een veiligheidsbriefing. Zowel Yamaha-rijders als rijders van andere motormerken zijn welkom om helemaal kosteloos en zonder verplichting één of meerdere modellen te testen. Let op, rijervaring is vereist.

De volgende modellen zullen beschikbaar zijn tijdens de MX Pro Tour: YZ125 GYTR, YZ250 GYTR, YZ250F, YZ250F GYTR, YZ450F & YZ450F GYTR.

Voor alle Yamaha-rijders

Wil je graag met je eigen Yamaha rijden? Het MX Lierneux-circuit staat open voor alle motorcrossliefhebbers die met hun eigen Yamaha willen trainen. Inschrijving is verplicht en kost € 20 per deelnemer voor een volledige dag. Je kunt je inschrijven voor de vrije trainingssessies via de website van het circuit. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

LEES MEER  Lucas Coenen pakt de twee reeksen in China, zware crash voor Liam Everts

Optimale rijomstandigheden

Het MX-circuit in Lierneux, erkend door de Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM), is een bekende naam in de motorcrosswereld. Dankzij de harde ondergrond, die regenwater snel afvoert, is de baan het hele jaar door berijdbaar. De ondergrond droogt snel, wat in elk seizoen zorgt voor ideale rijomstandigheden. De vele natuurlijke en kunstmatige sprongen zijn ideaal voor zowel beginners als ervaren rijders om hun sprongtechnieken te verbeteren en perfectioneren.

Ben je erbij?

Goed idee. Je zult zien dat de YZ-lijn op alle fronten de overtreffende trap van prestaties en rijervaring biedt. Er is tijdens de MX Pro Tour maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. De inschrijvingen voor de MX Pro Tour lopen via officiële Yamaha-dealers. Bekijk alle Yamaha YZ-modellen op onze website en neem contact op met jouw Yamaha-dealer voor een rit op jouw droommotor.

www.yamaha-mx-pro-tour.be

Uw reacties

Ook te lezen

  • Zestien Belgen starten dit jaar in de ISDE in Spanje

    Zestien Belgen starten dit jaar in de ISDE in Spanje

    Spanje is van 14 tot en met 19 oktober gastheer van de editie 2024 van de International Six Days Enduro (ISDE). Delegaties van over de hele wereld (30 landen uit …
  • Kay Karssemakers over de MXGP China

    Kay Karssemakers over de MXGP China

    Het afgelopen weekend wist Kay Karssemakers een top tien notering te scoren in Shanghai. De Fantic-rijder staat ondanks het missen van drie Grand Prix de achttiende plaats in de tussenstand. …
  • Chance Hymas neemt pauze voor de MXoN

    Chance Hymas neemt pauze voor de MXoN

    Samen met Chase Sexton en Aaron Plessinger zal Chance Hymas voor Team USA gaan uitkomen tijdens de Monster Energy Motocross of Nations. De Honda-rijder heeft eerder dit jaar echter een …
  • Dit is de Belgische selectie voor de Coupe de l’Avenir 2024

    Dit is de Belgische selectie voor de Coupe de l’Avenir 2024

    De 52e editie van de Coupe de l’Avenir vindt plaats op 28 en 29 september in Baisieux. De Belgische ploegleider Robert Gielis heeft zijn selectie renners voor het evenement bekendgemaakt. …