Published On: 10 februari 2011

Net zoals vorig jaar tekent BeTeMo nu zondag weer voor de openingscross van de BMB in Lommel. Gelukkig wordt de Openingscross voor de piloten en de toeschouwers een minder hachelijke onderneming dan in het gure winterweer vorig jaar! Meer zelfs de weersverwachtingen zijn voor zondag droog en behoorlijk zacht. Klik hier voor het uurschema.

Lommel wordt weer de ideale gelegenheid om de nieuwe outfits, motoren, en teams voor het eerst aan het werk te zien. Hoewel de Belgische toppers hebben gekozen om later aan het seizoen te beginnen, zal er toch meer dan genoeg te beleven zijn in Lommel. Bovendien is de Openingscross een ‘Open cross’, onder de ingeschreven rijders zijn er dan ook meer dan 84 buitenlandse deelnemers en heel wat Nederlanders.

Zorgt Jéremy Delincé na zijn reekswinst vorig jaar weer voor een verrassing in Lommel?

De belangrijkste (bevestigde) rijders in de Inters MX1/MX3 zijn: Jeremy Delincé, Yentel Martens, Sven Breugelmans, Kevin Wouts, Bas Verhoeven, Glenn Berghmans, Herjan Brakke, Rickard Sandberg en Jan Lauryssen. Bij de Inters MX2 wordt het uitkijken naar Belgisch kampioen Nick Triest, Jeffrey Dewulf, Jordi Tixier, Petar Petrov, Lars Oldekamp, Wesley Verheyen, Jens Getteman en Jordi Paez-Dominguez.
Verder komen de traditionele BMB klassen in actie: Jeugd 85cc, Beloften, Juniors MX1/MX2/MX3, Nationalen MX2, Nationalen MX1/MX3 Meer informatie over de openingscross vindt u hier.

Credit foto’s: Plan-B, Michel Hennebert