Published On: 7 oktober 2014

Zijn ambitie is vrijwel grenzeloos. Dat kunnen we stellen nadat Stefan Everts de uitdaging aannam om tijdens de after party van premiere in Hasselt (Tony Cairoli the Movie) plaats te nemen achter de draaitafel.

‘In club Versuz wil ik nog graag eens draaien’ gaf Stefan toe. Iets wat we begrijpen. Club Versuz is niet alleen regionaal maar ook ver daar buiten erg bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige uitgaansgelegenheid. ‘’The place to be’’ zullen we zeggen.

De mensen die deelnemen aan het diner vooraf aan Tony Cairoli the Movie in Hasselt zullen ook bij club Versuz ontvangen worden. Daar worden tijdens het eten diverse ledschermen ingezet met een pre-show vooraf aan de start van de film bij Kinepolis. De eetgasten worden zo al goed opgewarmd voor de film en toegesproken door o.a. de makers en natuurlijk Tony zelf.

Voor alle filmbezoekers is het goed om te weten dat hun bioscoopticket ook een gratis entreebewijs (inclusief welkomstdrankje) is voor de after party bij club Versuz.

Kinepolis Hasselt en Club Versuz liggen op een steenworp afstand van elkaar en maken het ook logistiek gezien dus heel eenvoudig. Tickets zijn te verkrijgen via: livingfortheweekend.mx