Published On: 21 augustus 2024

Terugkijkend op het geweldige MXGP weekend willen we graag alle bezoekers bedanken die samen met ons hebben genoten van de mooie wedstrijden, jullie waren geweldig! Met een aantal hele knappe prestaties van de Nederlandse rijders, een enthousiaste omroeper en een geweldig publiek was het samengevat “kippenvel”. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder onze grote groep van vrijwilligers! In totaal werken er 120 mannen/vrouwen aan om het tot een succes te leiden en daar moeten wij ons petje voor afnemen! Wat een toppers, een grote familie!

En natuurlijk de vaste mensen die er achter de schermen het hele jaar druk mee zijn om alles te organiseren want wat word het moeilijk gemaakt voor de motorsport evenementen in Nederland. We weten dat er wat verbeterpunten zijn voor volgend jaar maar we blijven allemaal mensen en doen wat we kunnen om te blijven verbeteren want hoe beter we het voor elkaar hebben hoe langer kunnen wij jullie voorzien van een Nederlandse MXGP en daar doen we het voor en daar moeten we zuinig op zijn!

PS: Willen degenen die niet tegen alcohol kunnen het volgend jaar niet meer komen verpesten voor de motorsport liefhebber!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Motorsportpark Gelderland Midden
Foto: #NiekFotografie