Published On: 20 maart 2018

Kevin Strijbos (Standing Construct KTM) stak in Valkenswaard een eerste keer (voorzichtig) de neus aan het venster. In de eerste race was hij op achtervolgen aangewezen en kwam terug van 35 naar 14. Na een regelmatige tweede manche sloot hij af als 10de. Zo eindigde The Kid als 11de in de eindstand.

Hoewel de openings GP in Argentinië desastreus verliep voor de Wuustwezelse veteraan komt hij nu toch onder stoom. Na 2 GP’s prijkt de enige Standing Construct KTM rijder voorlopig op de 14de plaats in de WK stand. Hij volgt op 16 punten van de top-10.

Zelf heeft Kevin het over ‘babysteps’. Kleine stapjes dus, maar wel in de goede richting. “Het was een redelijke GP van Valkenswaard voor mij. In de eerste race viel ik in de tweede ronde waarna ik goed terug kwam. Ook de tweede reeks was wel oké. Belangrijker is dat de snelheid manche na manche beter wordt en ook mijn vertrouwen begint terug te komen. Al bij al dus zeker een positieve GP. We richten ons nu op Red Sand komend weekend. Bedankt aan het hele Standing Construct KTM team voor hun steun en de positieve instelling,” aldus Kevin Strijbos op Instagram.

Foto: Eva Szabadfi / Standing Construct KTM