X

Circuit Oldebroek vernieuwt site

Motorcross, zijspan of supermoto… Het maakt allemaal niet uit, in Oldebroek hebben ze een hart voor de motorsport! De stichting circuit Oldebroek organiseerde het voorbije jaar nog het ONK zijspan en MX3, maar in 2010 hebben ze een echte klapper te pakken.

Op zaterdag 3 en maandag 5 april (tweede paasdag) vindt op circuit ‘De Bargen’ namelijk de GP sidecar en het EK quads plaats. De GP in Oldebroek is bovendien de eerste GP van het seizoen. Daar willen ze in Oldebroek natuurlijk graag iets moois van maken en daarom werd er pas een nieuwe site gelanceerd. Die vind je hier: http://www.stichtingcircuitoldebroek.nl Een deel van de site komt in het Engels om internationale bezoekers te informeren over de GP.

Op die nieuwe site laat de voorzitter van de stichting, Henri Bekenkamp, trouwens optekenen “Dat er is niets mooier is dan een WK als eerste te mogen organiseren. Dat brengt veel rijders met zich mee en natuurlijk verwachten we ook veel publiek zowel uit binnen als buitenland.” Het is ze van harte gegund!

Hieronder nog even de volledige kalender van het WK sidecar:

5 April Oldebroek – Nederland

18 April Langrish – England

2 Mei Plomion – Frankrijk

16 Mei Cingoli – Italy

6 Juni Wschowa – Polen

13 Juni Chernivtsi – Ukraine

4 Juli Genk – Belgie

11 Juli Reutlingen – Duitsland

18 Juli St. Mamet – Frankrijk

1 Augustus Kivioli – Estland

8 Augustus Kegums – Letland

15 Augustus Penza – Rusland

5 September Slagelse – Denemarken

12 September Rudersberg – Duitsland

Credit foto: Score! Sports marketing