VIDEO & Nieuws van Mike Metzger!

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Freestyle pionier Mike Metzger stond de afgelopen jaren minder in de belangstelling dan vroeger. De ‘godfather’ heeft echter niet stil gezeten. Metzger trouwde, kreeg een kind, amuseerde zich met andere disciplines (supermoto, wegrace) en hij timmert hard aan de weg met Metzger Unlimited, z’n eigen kledingmerk. Behalve talent op een motor heeft Mike ook veel creatief talent want de meeste ontwerpen voor Metzger Unlimited maakt hij gewoon zelf. Ondertussen werkt ‘Metz’ ook nog aan een niet verhullende autobiografie getiteld ‘De Godfather of FMX’.

The Mob Syndicate!

Alsof dat nog niet genoeg is keer Metzeger in 2010 ook terug naar zijn Freestyle roots. Onder de naam “Mob Syndicate” heeft hij een nieuw team opgericht dat demo’s zal geven om freestyle de rijders en Metzger Unlimited te promoten. Metzger wordt zelf de manager van het team en hij belooft dat het geen team wordt als dertien in een dozijn. Om dit te benadrukken wil hij een gedragscode opleggen om creativiteit, veiligheid en trouw aan het team te garanderen.

“Het is tijd voor verandering”, zegt Metzger. “Ik ga zelf op zoek naar nieuw FMX talent en dit is mijn manier om iets terug te doen voor de sport die ik meer dan 10 jaar geleden zelf mee heb gecreëerd.” De samenstelling van het team is op dit moment nog niet bekend, maar de heren hadden dit weekend al een leuk uitstapje in de Ocotillo Wells. Freeride in de woestijn zoals in de goede oude tijd.

Check de clip hieronder, met een krachtige Metal soundtrack van LongBeach Vagrant. Hell yeah!

Credit foto: DVS

Meer informatie over Metzer Unlimited vind je hier: www.metzgerunlimited.com De site van the Mob syndicate wordt begin 2010 gelanceerd.

Uw reacties