VIDEO: Sneeuwpret zonder grenzen!

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Wie heeft er nog nooit van gedroomd om te kunnen vliegen? Verder dan over een tafelsprong bedoel ik dan. Gaan, staan en rijden waar je maar wil! Dat moet een fantastisch gevoel zijn. Voor één dag James Stewart of Tony Cairoli zijn. Of crossen in diepe poedersneeuw. Dan heb ik het niet over een beetje ploeteren tussen halfgesmolten smurrie. Nee, The real thing. Echte kombochten in de sneeuw, driften, een wheelie… Alberto Tomba gekruist met Stefan Everts!

In Amerika (waar anders?) hebben ze er iets op gevonden. Een bedrijf uit de Noord-Oostelijke staat Idaho, Moto2, heeft een kit uitgedokterd om je crossmotor om te toveren in een… euh sneeuw-crossmotor. Hoe dit technisch vernuft precies werkt, kan ik niet in drie regels samenvatten. Wat ik wel weet is dat zo’n ding er super cool uit ziet. Dus als het nog even blijft doorwinteren kunnen we straks misschien de eerste MX Trofee van de Ardennen meemaken. Tot het zover is hebben we nog altijd foto’s en video natuurlijk!


video embed

Click hier voor meer informatie over http://www.2moto.com

Credit foto’s: 2Moto

[nggallery id=14]

Uw reacties