BMB MX kalenders: nieuwe datum Kester

Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

 

Door het verplaatsen van de GP van Letland (Kegums) MX1/MX2 werd AMC Dworp verplicht de MX Pro Series wedstrijd (BK) in Kester voorzien op 26 en 27 juni te verplaatsen naar 12 en 13 juni 2010. Omdat de nieuwe datum samenvalt met de zijspan GP van Oekraïne wordt de categorie sidecar van het programma geschrapt.

Zoals we eerder al aankondigden komt er op 17 oktober ook een nieuwe motorcrosswedstrijd op de BMB kalender. KV Ostend Motorsport zal dan een Belgian National inrichten in Oudenburg. Hierdoor heeft de BMB momenteel 26 MX wedstrijden op de kalender. We vermelden nog even dat de MX wedstrijd op 21 juli in Axel inmiddels eveneens bevestigd werd. Dit is ook een Belgian National, weliswaar zonder de categorie Inters Open, maar er is wel een Quadcategorie.

De volledige BMB sportkalender kan je hier raadplegen.

Credit foto: Pixelpony

Uw reacties

Ook te lezen