The Jerre + veel MX in Motorwereld!

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De MotorWereld van april, nu in de winkels, heeft weer heel wat lekkers in de aanbieding. Zo kan je de volledige (10 pagina’s!) Masterclass MX2 test raadplegen waarin alle courante 250 viertakten met elkaar worden vergeleken. Jeremy ‘Jeronimo’ Van Horebeek komt aan bod in een uitgebreid interview.

Motorwereld april 2010

Ook heel leuk om te lezen is de reportage over ‘Enfant terribles’ in de motorsport; geniaal of geschift? Journalist Ruben Van Den Bossche doet de capriolen van o.a. Travis Pastrana, Barry Sheene, Jason ‘jailbird’ Lawrence, Anthony Gobert, Joël Robert en Bob Hannah uit de doeken. Ook altijd in voor een partijtje ‘dirten’ was Kenny Roberts. MotorWereld brengt een schitterende reportage over de legendarische Amerikaan die zich net zo goed thuisvoelde in het zand als op asfalt. Wie (onder andere) wil weten wat er met Roberts gebeurde toen hij een dagje met Ricky Johnson ging crossen moet zeker lezen!

Verder natuurlijk aandacht voor de actualiteit op motorgebied, de Mastertest 1000 cc superbikes, een test met de Ducati Multistrada, een verrukkelijke Page 7 girl, de Joe-bar strip en nog veel meer. En voor we het vergeten; wie vijf euro oplegt krijgt er de legendarische Amerikaanse documentaire On Any Sunday II bovenop. Schitterende, tijdloze beelden met o.a. Brad Lackey, Bob Hannah, Kenny Roberts, Bruce Penhall en Bernie Schreiber. Ten zeerste aan te raden!

Uw reacties

Ook te lezen

 • Max Anstie keert terug naar Star Racing-Yamaha

  Max Anstie keert terug naar Star Racing-Yamaha

  Wij hebben het al eerder gemeld maar het is nu definitief en officieel rond! Max Anstie keert terug bij Star Racing-Yamaha-Monster Energy. De Brit zal vanaf de wedstrijd in Southwick …
 • Entry-List FIM Junior World Championship 2024

  Entry-List FIM Junior World Championship 2024

  Volgende maand komt het FIM Junior Motocross World Championship naar Heerde. Hierbij vast de eerste deelnemerslijsten van de 65cc, 85cc en 125cc klasse met daarop maarlieft 295 rijders! Het gaat …
 • De WK Supercross kalender voor 2024

  De WK Supercross kalender voor 2024

  Het heeft wat langer geduurd dan verwacht maar de kalender van het FIM wereldkampioenschap Supercross is bekendgemaakt. Er staan vier wedstrijden op het programma in drie verschillende landen. Het begin …
 • Karlis Reisulis maakt de overstap naar de MX2

  Karlis Reisulis maakt de overstap naar de MX2

  Zoals eerder hier gemeld zal Karlis Alberts Reišulis voor Hutten Metaal Yamaha Racing (Monster Energy Yamaha Factory Racing MX2) gaat uitkomen tijdens de Grand Prix van Indonesië. Het was nog …