X

Verschil zit ‘m in details!

Onder de naam BEST -Bio Essentials Sports Care & Technology- brengt het Belgische Bio Essentials een reeks van hoogwaardige verzorgingsproducten op de markt. Techno Motor Veghel zal de producten gericht op de auto-, motor-en BMXsport verdelen.

De productlijn bestaat uit  vier producten, namelijk: NRG Booster gel 121, Arm pump eliminator gel 221, No limits gel 321 en Recovery gel 421. 

Al deze 100% natuurlijke middelen verbeteren het prestatievermogen van de sporter aanzienlijk en zijn zowel geschikt voor de amateur- als de professionele rijder. De producten zijn reeds getest door allerlei zeer ervaren en succesvolle sporters waaronder tienvoudig wereldkampioen Stefan Everts. Kijk voor meer informatie en de bevindingen van deze sporters op www.best-sportscare.com.

De BEST producten in een notenop

NRG Booster gel 121: Maximaliseert de toename van energie, kracht, uithouding, intensiteit, motivatie en mentale focus voor elke sportprestatie.
Arm pump eliminator gel 221: Maximaliseert de uithouding en belastingsduur van de onderarmen. Verwijdert afvalstoffen zoals melkzuur en ammoniak, welke ontstaan tijdens de inspanning.
No limits gel 321: Maximaliseert de uithouding en belastingsduur van het lichaam. Verwijdert afvalstoffen zoals melkzuur en ammoniak, welke ontstaan tijdens de inspanning.
Recovery gel 421: Verfrist het lichaam na de sportprestatie en laat het van een optimale afkoeling en herstel genieten. Verlicht, ontspant en zorgt voor de aanbreng van nieuwe energie.

Credit foto: BEST