Geen De Reuver in Kegums!

Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Beursfoon Suzuki-rijder Marc de Reuver kan dit weekend helaas niet van start gaan tijdens de negende wedstrijd om het Wereld Kampioenschap MX1 in het Letse Kegums. Marc is woensdagnacht met 40 graden koorts en een zware keelontsteking heel ziek geworden. Marc en het team hebben tot vanochtend gewacht met het maken van de beslissing. Omdat hij nog steeds 39.5 graden koorts heeft en veel pijn heeft in zijn keel, moest Marc de moeilijke beslissing nemen om niet af te reizen naar Letland.

Marc baalt als een stekker want tijdens de Grand Prix van Duitsland liet hij zien dat zijn snelheid en het vertrouwen weer beter worden. Er zijn na de wedstrijd in Letland nog zes Grand Prix’s te gaan waarin Marc zo hoog mogelijk zal proberen te scoren.

Credit foto: Samo Vidic/Red Bull Photofiles

LEES MEER  Courtney Duncan is er weer bij in Maggiora

Uw reacties

Ook te lezen